Në Hatay, një nga provincat e prekura nga tërmeti me magnitudë 7.8, është dëmtuar pista e aeroportit.

Na pamje duket çarje dhe ngritje e asfaltit.

Si pasojë e tërmetit deri më tani raportohet për mbi 300 viktima, në Turqi dhe Siri.

Shikoni KËTU pamjet e pistët së shkatërruar.