Pamjet tronditëse tregojnë një nënë dhe fëmijën e saj të vogël duke bërtitur të tmerruar teksa zvarriten nën një gardh me tel me gjëmba, në kufirin jugor SHBA- Meksikë, vetëm për t’u kthyer mbrapa në të njëjtën mënyrë nga agjentët e Patrullës Kufitare.

Videoja e realizuar në Juarez, në anën e kufirit meksikan, sheh grupin e venezuelianëve që vendosin karton në shpinën e gruas për të shmangur prerjen, ndërsa ajo zvarritet nën pengesën me tela të vendosur për të ndaluar udhëtarët të hyjnë në El Paso.

Pas disa momentesh ku foshnja dëgjoeht duke qarë, shihet se si gruaja detyrohet të kthehet mbrapsht përsëri posthe telave me gjemba nga rojet e kufirit.

Në kufirin jugor të Meksikës – të ndarë me Guatemalën, pamje të ngjashme përpjekjet e dëshpëruara të emigrantëve për të hyrë në SHBA.