Presidenti i SHBA-ve Joe Biden, 79 vjeç ka pasur sërish një episod të sikletshëm pas fjalimit në OKB, teksa pamjet janë bërë shpejt virale në rrjet.

Siçshihet nga video Biden ka mbyllur fjalën e tij teksa në një moment është stepur në podium dhe nuk dinte se çfarë po bënte.  

Ai bën një lëvizje si të ‘Spiderman’, teksa nuk dihet se çfarë ndodhi apo po mendonte.

Kjo video ka qarkulluar në rrjetet sociale dhe kanë nisur diskutimet pasi nuk është hera e parë që ndodh një gjë e tillë me Biden.