Dashi

Ndiheni të bllokuar në lidhje me situatën tuaj aktuale të karrierës. Ju dëshironi lirinë, por ky koncept duket si një ëndërr e largët që mund të mos realizohet kurrë. Qëndroni atje dhe mos u shqetësoni. Puna që po bëni tani së shpejti do të çojë në lirinë që kërkoni.

Demi

Një përpjekje e vogël do t’ju bëjë shumë në këtë moment. Mos e nënvlerësoni fuqinë tuaj për të arritur atë që është më e rëndësishme për ju në lidhje me karrierën tuaj. Rrethanat rreth jush janë në favorin tuaj ndaj përfitoni nga kjo kohë e favorshme.

Binjakët

Mos i kaloni kufijtë tuaj sot. Për t’u siguruar që nuk e bëni këtë, merrni kohë për t’i rregulluar gjërat me një bashkëpunëtor ose punëdhënës. Sigurohuni që të gjithë të jenë të qartë se cilat janë pritshmëritë. Të bësh këtë do të ndihmojë në parandalimin e një konfrontimi.

Gaforrja

Në përgjithësi, ju jeni duke operuar në një kohë shumë dekurajuese në lidhje me karrierën tuaj dhe mund të jetë e vështirë për ju të mbani kokën lart gjatë gjithë kësaj. Jini të qetë me veten në vend që të prisni shumë. Do të vijë koha juaj. Jini të durueshëm.

Luani

Një zhvendosje fantastike mendore ndodh për ju sot, duke hapur derën për mundësi të reja fantastike në lidhje me karrierën tuaj. Ciklet në jetën tuaj që duket se kanë lëvizur prapa, më në fund po ecin përsëri përpara. Ngarkoni përpara me besim.

Virgjëresha

Sigurohuni që po punoni me të mirën e aftësive tuaja dhe se po i përmbushni pritshmëritë dhe përgjegjësitë tuaja. Shqyrtoni këtë koncept në lidhje me punën tuaj aktuale, si dhe qëllimet tuaja të përgjithshme të karrierës gjatë gjithë kohës. Të dyja janë çelësi i suksesit.

Peshorja

Personat që i keni drejtues janë të vështirë aktualisht për ju tani. Do të zbuloni se ata nuk janë veçanërisht të hapur ndaj qasjes suaj krijuese ose ideve imagjinative. Mos lejoni që kjo t’ju dekurajojë ose t’ju bëjë të mendoni se idetë tuaja janë të pavlefshme. Qëndroni të fortë!

Akrepi

Sot është një ditë e mirë për të forcuar veten tuaj në punë në mënyrë që të jeni më të përgatitur për t’u përballur me sfidat e ardhshme. Merrni mjete shtesë për kutinë tuaj të veglave. Mësoni nga mjeshtrat që janë të gatshëm të ndajnë truket e tyre të tregtisë me ju.

Shigjetari

Projektet që kanë ngecur në një rrugë të vështirë më në fund do të fillojnë të ecin përsëri përpara. Sot do të ndjeni një ndjenjë më të madhe disipline që do t’ju ndihmojë të përfundoni çdo detyrë që ju mundon prej shumë kohësh.

Bricjapi

Kjo është një kohë përmbushjeje për ju, por në të njëjtën kohë, shënon një periudhë shqetësimesh. Ju mund të jeni nën një kontroll të ashpër nga të tjerët, por në përgjithësi, ju po punoni drejt ëndrrës suaj dhe kjo është ajo që është më e rëndësishmja. Mbajeni të gjallë këtë ëndërr!

Ujori

Mendoni përsëri për një citat ose një lloj mësimi që keni dëgjuar nga dikush afër jush. Fjalët e tyre mund të mos kenë pasur kuptim atëherë, por tani ju keni filluar ta vlerësoni këtë grimë mençurie. Dëgjoni këshillën e këtij shpirti të ditur.

Peshqit

Qëllimet e karrierës që dëshironi të arrini nuk do t’ju dorëzohen në një pjatë argjendi. Nëse vërtet dëshironi që ëndrrat tuaja të realizohen, duhet të punoni për to. Tani është koha për të punuar drejt qëllimit tuaj në vend që të uleni dhe të prisni për një mrekulli.