Ndërkohë që shumë njerëz bëhen miq të ngushtë me vëllezërit e motrat e tyre, disa grinden dhe debatojnë shumë me ta, madje edhe për gjërat më të vogla. Qoftë për shkak të xhelozisë apo temperamentit, ka disa njerëz që nuk janë në gjendje të mbajnë një marrëdhënie të shëndetshme me vëllezërit dhe motrat e tyre. Yjet luajnë një rol të rëndësishëm në ndikimin e humorit dhe nervave tuaja dhe mund të bëjnë që një pjesë t’ju tërheqë drejt situatave të paqëndrueshme. Këto shenja të horoskopit janë luftëtarët e lindur dhe përfundojnë duke i përkeqësuar marrëdhëniet familjare dhe për të ditur më shumë se cila shenjë e zodiakut qëndron afër për sa i përket zemërimit, grindjeve dhe debateve, duhet të merrni sugjerimet nga astrologjia. Këtu është një listë e shenjave të zodiakut që mishërojnë fuqinë ose agresionin dhe kanë lindur për të udhëhequr betejën me vëllezërit e motrat e tyre.

Dashi

Njerëzit e lindur që i përkasin shenjës së Dashit janë qenie shumë agresive sa i përket shenjave të zodiakut. Ata jo vetëm që janë impulsivë, por edhe frustohen lehtësisht, gjë që i çon më tej drejt zënkës dhe debatit me vëllezërit e motrat e tyre. Sapo t’i thonë diçka vëllait ose motrës së tyre dhe ata nuk i dëgjojnë ose përmbushin kërkesat e tyre, këto njerëz fillimisht mbajnë inat brenda dhe sapo të zemërohen, ata do ta zemërojnë vëllanë e tyre me debatet e tyre të ashpra dhe grushtet. Për shkak të durimit të tyre shumë të vogël, njerëzit e lindur Dash do të fillojnë gjithmonë një luftë dhe do t’ju bëjnë të humbni, qoftë në atë verbale apo fizike.

Demi

Demët janë agresivë dhe pa kompromis dhe për këtë arsye përfundojnë në grindje dhe krijojnë stres të panevojshëm në marrëdhëniet me vëllain ose motrën. Njerëzit me këtë shenjë të zodiakut janë mjaft kokëfortë dhe janë shumë të afërt me prindërit e tyre dhe pasi nuk marrin të njëjtën vëmendje dhe kujdes nga prindërit e tyre, ata e perceptojnë vëllanë ose motrën e tyre si problem. Me atë dhuntinë e personalitetit “gjithmonë të drejtë”, është mjaft e vështirë t’i bësh ata të pranojnë veprat e tyre të gabuara.

Binjakët

Binjakët bëhen xhelozë për vëllezërit e motrat e tyre kur shohin se po performojnë më mirë dhe po fitojnë të gjithë lavdërimet dhe vlerësimet nga anëtarët e familjes. Kjo mund t’i zhgënjejë lehtësisht dhe t’i bëjë të dëshpëruar aq sa të fillojnë debatet e ndjekura nga një betejë. Ata gjithmonë përdorin fjalët si armën e tyre të parë dhe mund t’ju pengojnë emocionalisht. Përveç kësaj, Binjakët janë jashtëzakonisht të paparashikueshëm pasi veprimet e tyre varen nga disponimi i tyre dhe për këtë arsye është sfiduese të parashikosh përgjigjet e tyre.