Dashi

Tregojuni të tjerëve se mund të jeni një luftëtar kur keni nevojë. Mos lejoni që njerëzit të ecin mbi ju. Nëse i lejoni ta bëjnë këtë tani, ata nuk do të kenë frikë ta bëjnë këtë përsëri më vonë.

Demi

Një çështje e punës ka arritur në një pikë kritike nëse jeni në punë apo jo. Pavarësisht aktiviteteve të sotme, kjo çështje është në mendje tuaj dhe kërkon vëmendjen tuaj.

Binjakë

Ju nuk keni frikë të jeni të hapur me të tjerët. Kjo është një gjë e mirë! Tregojeni ashtu siç është dhe jini të sigurt me informacionin tuaj. Kjo lloj qasje mund t’i shqetësojë ata, por mos u turpëroni nga e vërteta.

Gaforrja

Besimi juaj është i fortë dhe gjendja juaj emocionale është e fuqishme dhe e sigurt. Aplikoni këtë qëndrim të mrekullueshëm për çështjet që lidhen me punën, pavarësisht nëse e gjeni veten në punë sot apo jo.

Luani

Metoda juaj e funksionimit mund të jetë shumë e ndryshme nga ajo e njerëzve të tjerë, por kjo nuk do të thotë se ata e kanë gabim, dhe ju keni të drejtë. Mos harroni se një qëndrim gjykues mund të çojë lehtësisht në zemërim dhe zhgënjim.

Virgjëresha

Merrni të gjithë agresionin tuaj të ndrydhur nga java e kaluar dhe nxirreni atë në formën e ushtrimeve fizike. Sportet në grup të çdo lloji janë veçanërisht të favorizuara. Brenda jush ka një sasi të madhe zhgënjimi.

Peshorja

Keni energji të rinovuar. Brenda jush ka një rritje të fuqisë. Përdoreni këtë energji për të krijuar një plan të ri sulmi në lidhje me karrierën tuaj dhe njerëzit me të cilët punoni. Ndoshta është koha që të merrni një qëndrim më të fortë për diçka në të cilën besoni.

Akrepi

Ju jeni në një pozicion me fuqi të madhe. Edhe nëse nuk do të ishit në punë, do t’ju duhej të mendonit për çështje që lidhen me punën. Bëni disa planifikime për të ardhmen. Farërat e mbjella tani do të kthehen në një korrje të jashtëzakonshme.

Shigjetari

Të tjerët po ju bëjnë presion në lidhje me punën tuaj. Ata po ju nxisin të shtyni përpara kur jeni më të prirur për ta marrë atë ngadalë. Mos lejoni që njerëzit e tjerë të marrin nën kontroll situatën tuaj të punës. Shkoni me ritmin tuaj.

Bricjapi

Edhe nëse nuk jeni në punë sot, kërkimet e bëra në këtë departament të jetës suaj do të paguajnë shumë. Merre riskun. Të bësh këtë do të hapë dyer të reja për njerëz, vende dhe mundësi të reja.

Ujori

Mbani jashtë mendjes çështjet që lidhen me punën. Të menduarit për punën do të përfundojë vetëm duke ju bërë të zemëruar dhe të frustruar. Shmangni sa më shumë kontaktet me të tjerët. Argumentet janë të mundshme.

Peshqit

Nxitja juaj është e fortë dhe jeni të inkurajuar nga njerëzit përreth jush. Jeni gati për të hedhur hapin tjetër dhe nuk keni frikë të shfaqeni para pjesës tjetër të botës. Ka fuqi të madhe në këtë lloj qëndrimi të sigurt.