Sot, më 2 qershor 2023, dollari amerikan blihet me 101.2 lekë dhe shitet me 102.5 lekë.

Euro blihet me 108.7 lekë dhe shitet 109.6 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 126 lekë dhe shitet me 127.3 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 110.8 lekë, ndërsa në shitje me 112 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 74.7 lekë dhe në shitje me 76.7 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme: