Sot, më 16 shtator 2023, dollari amerikan blihet me 99.1 lekë dhe shitet me 100.3 lekë.

Euro blihet me 105.8 lekë dhe shitet 106.7 lekë.

Paundi britanik blihet me 122.1 lekë dhe shitet me 123.4 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 109.8 lekë, ndërsa në shitje me 111 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 73 lekë, ndërsa në shitje me 74.7 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: