Sot më 20 nëntor 2023, dollari amerikan blihet me 94.8 lekë dhe shitet me 95.8 lekë.

Euro blihet me 103.5 lekë dhe shitet 104.1 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 106.5 lekë, ndërsa në shitje me 108 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 117.5 lekë dhe shitet me 119.5 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69 lekë dhe në shitje me 71.5 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: