Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 99.5 lekë dhe do shitet me 100.4 lekë.

Monedha europiane euro do blihet me 106 lekë dhe do shitet me 106.6 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 108.9 lekë dhe do shitet me 110 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 121.2 lekë dhe do shitet me 122.2 lekë.