Sot, më 26 shtator 2023, dollari amerikan blihet me 99.3 lekë dhe shitet me 100.2 lekë.

Euro blihet me 105.4 lekë dhe shitet 106.2 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 108.2 lekë, ndërsa në shitje me 109.5 lekë.

Paundi britanik blihet me 120.5 lekë dhe shitet me 121.8  lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 73.2 lekë, ndërsa në shitje me 74.8 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: