Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 99.1 lekë dhe do shitet me 110.2 lekë.

Euro do blihet me 106 lekë dhe do shitet me 106.8 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 109.8 lekë dhe do shitet me 111 lekë.

Ndërkohë paundi britanik në tregun shqiptar do blihet me 122.1 lekë dhe do shitet me 123.5 lekë.