Dollari amerikan sot ka pësuar një rritje të lehtë. Në tregun e këmbimit valutor një dollar do të blihet me 110.4 lekë dhe do të shitet me 111.8 lekë.

Euro mbetet e pandryshuar. Njësoj si dje do të blihet me 116.2 lekë dhe do të shitet me 116.8 lekë.

Paundi britanik do të blihet me 134.2 lekë dhe do ë shitet me 135.4 lekë. Ndërsa franga zvicerane do të blihet me 116.8 lekë dhe do shitet me 117.7 lekë.