Dollari dhe euro kanë pësuar rënie në tregun e këmbimit valutor shqiptar.

Sot një dollar amerikan blihet me 109.5 lekë dhe shitet me 110.8 lekë.

Ndërsa euro blihet me 115.6 dhe shitet me 116.4 lekë.

Rritje të lehtë ka pësuar paundi britanik, i cili blihet me 133.3 lekë dhe shitet me 134.8 lekë. Ndërsa franga zvicerane blihet me 116.4 lekë dhe shitet me 117.3 lekë.