Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 107 lekë dhe shitet me 108 lekë, duke treguar forcim.

Ndërkohë euro blihet me 116.3 lekë dhe shitet me 116.9 lekë, duke treguar qëndrueshmëri.

Paundi britanik sot blihet me 132 lekë dhe shitet me 133 lekë, duke treguar forcim.