Dollari amerikan është blerë këtë të shtunë, 3 Dhjetor, me 110.4 lekë dhe është shitur me 112 lekë sipas kursit të këmbimit, duke pësuar dobësim.

Sakaq monedha evropiane euro qëndron në të njëjtat nivele prej disa ditësh, ku blihet me 116.3 lekë dhe shitet me 117 lekë.

Paundi britanik, sot blihet me 134.9 lekë dhe shitet me 136.1 lekë.