Në fillim të dhjetorit, pensionistët do të marrin 5 mijë lekë të reja, si shpërblim për fundvitin.

Lajmin e konfirmoi sot kreu i qeverisë, Edi Rama, gjatë një konference për shtyp.

“Nuk është ndihmë e madhe për pensionistët, por i lehtëson diçka si fund viti e raste festash,” u shpreh ai.

Në fillim të dhjetorit do i japim një suport tjetër prej 50 mijë lekësh secilit. Nuk është shumë por është një shumë që ata e kanë pasur dhe do e kenë sërish këtë vit. I lehtëson dhe i jep një buzëqeshje të fundvitit,” deklaroi Rama.