Euro blihet me 110 lekë dhe shitet 110.8 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 126 lekë dhe shitet me 127 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 112.8 lekë, ndërsa në shitje me 113.8 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 74.8 lekë dhe në shitje me 76.8 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme: