Monedha e eurozonës shitet sot me 117.3 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 114.7 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 135 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 86 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 119.2 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.8 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.