Sot, dollari amerikan këmbehet me 106.1 lekë në blerje dhe 107.3 lekë në shitje.

Euro blihet me 113.8 lekë dhe shitet 114.9 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 127.8 lekë dhe shitet me 129.5 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 114.2 lekë, ndërsa në shitje me 115.2 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 78.1 lekë dhe në shitje me 81 lekë.