Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 101.7 lekë dhe do të shitet me 102.8 lekë.

Monedha evropiane euro do te blihet me 110.7 lekë dhe do të shitet me 111.4 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do të blihet me 112.9 lekë dhe do të shitet me 114 lekë, ndërsa paundi britanik do blihet me 126.4 lekë dhe do shitet me 127.5 lekë.