Monedha e eurozonës shitet sot me 109.4 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 101.6 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 126.8 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 76.6 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 111.6 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.72 lekë.