Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 109.7 lekë dhe do të shitet me 111.2 lekë.

Euro do të blihet me 115.7 lekë dhe do të shitet me 116.5 lekë, ndërsa paundi britanik ka pësuar një ulje. Ai sot do blihet me 133.2 lekë dhe do të shitet me 134.6 lekë.

Franga zvicerane në tregun e këmbimit valutor shqiptar do blihet me 116.7 dhe do të shitet me 117.7 lekë.