Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 107 lekë dhe shitet me 108 lekë, duke treguar qendrueshmëri.

Ndërkohë euro blihet me 115.9 lekë dhe shitet me 116.5 lekë, duke treguar dobësim.

Paundi britanik sot blihet me 129.8 lekë dhe shitet me 131.5 lekë.