Sot, më 7 Gusht 2023, dollari amerikan blihet me 93 lekë dhe shitet me 94.8 lekë.

Euro blihet me 102.7 lekë dhe shitet 104 lekë.

Paundi britanik blihet me 118 lekë dhe shitet me 119.8 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 106.2 lekë, ndërsa në shitje me 108 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.8 lekë dhe në shitje me 71.5 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: