Dollari amerikan është blerë këtë të hënë, 21 Nëntor me 113.2 lekë dhe është shitur me 114.4 lekë sipas kursit të këmbimit, duke treguar forcim.

Sakaq monedha evropiane Euro blihet me 116.7 lekë dhe shitet me 117.3 lekë, duke treguar qendrueshmëri.

Paundi britanik sot blihet me 133.4 lekë dhe shitet me 134.7 lekë duke treguar forcim.