Një dollar amerikan sot në tregun e këmbimit valutor shqiptar do të blihet me 110.6 lekë dhe do shitet me 111.7 lekë.

Ndërkohë euro do blihet me 116.1 lekë dhe do shitet me 116.8 lekë.

Paundi britanik në tregun shqiptar të këmbimit valutor do të blihet me 134 dhe do të shitet me 135.3 lekë. Ndërsa franga zvicerane do të blihet me 116.8 lekë dhe do shitet me 117.7 lekë.