Monedha e eurozonës shitet sot me 114.9 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 108.7 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 128.9 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 81.3 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 115.5 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.83 lekë.