Ka ndëruar jetë në moshën 25-vjeçare Dj nga Prishtina Erin Dodanci.

Ai njihej me emrin artistik “Erin Go Dance”.Prej disa vitesh ai ishte aktiv në pasi merrte pjesë në evente të ndryshme në klubet e natës në Prishtinë.

Dodanci luante në instrumente të ndryshme muzikore si kitarë dhe më pas vijoi si baterist duke krijuar edhe një grup muzikor bashkë me shokët e tij në këtë zhanër.

Në maj të vitit 2020, kohë kur e gjithë bota ishte në karantinë, Erin Go Dance, organizoi një performancë online me qëllim argëtimin e publikut që ishte mbyllur për shkak të masave anti-Covid.