Dikur kanë qenë shumë shoqe dhe postonin herë pas here foto e video së bashku në profilet e tyre në rrjetet sociale. Por tani duket se gjërat mes tyre nuk janë njësoj.

Është fjala për Megi Pojanin dhe Dea Mishel, dy vajzat shumë të komentuara në showbiz. Së fundmi, Dea ka qenë e ftuar në “Top Arena” në Top Channel, ku ka folur edhe për marrëdhënien e saj me Megin.

Në një moment Edi Manushi e pyeti nëse marrëdhënia e saj me Pojanin është ftohur apo jo.

“Por së fundmi një që kemi të dyja projektet tona nuk jemi parë aq shumë, jemi parë më shumë këtu në Top”-ia ktheu Dea duke hedhur poshtë thashethemet për një ‘ftohje’ mes tyre.

Po pajtimin e Megit me Dalinën si e priti? Dea e kaloi këtë pyetje me një buzëqeshje duke mos konfirmuar asgjë.