Komediania amerikane Tiffany Haddish ka zbuluar më shumë detaje në lidhje me situatën shëndetësore të Jamie Foxx, e cila ka lënë shumë fansa të hutuar. Corinne Foxx, vajza e Jamie, zbuloi rreth një muaj më parë se aktori kishte pësuar një komplikacion mjekësor dhe se po shërohej në spital.

Komplikacioni ndodhi gjatë xhirimeve të ‘Back in Action’ për Netflix në Atlanta, Georgia, por nuk u zbulua shumë për të. Kishte një sërë raportimesh në media që sugjeronin se familja kishte frikë për jetën e tij, por Corinne shpejt i hodhi poshtë ato teori. Ajo tha:

Përditësim nga familja: Më vjen keq të shoh se si po reagojnë ashpër mediat. Babai im ka qenë jashtë spitalit për javë të tëra, duke u rikuperuar. Në fakt ai dje po luante. Faleminderit për lutjet dhe mbështetjen e të gjithëve! Ne kemi një njoftim emocionues pune që vjen edhe javën e ardhshme!

Tani, Tiffany Haddish, e cila ka punuar me Foxx në të kaluarën, vendosi të flasë me People për gjendjen e aktorit. Aktorja në Gala-në e parë vjetore të She Ready Foundation – A Night Under the Stars tha se:

Para së gjithash, ky është njeriu. Ajo që mund të bëj është të lutem për të dhe ta bëj të ditur se nuk ka asgjë tjetër përveç dashurisë dhe paqes këtu për të. Dhe i uroj atij sukses, shërim dhe të gjitha gjërat e mira. Ai ndoshta është mirë. Ai thjesht nuk dëshiron të shqetësohet nga ju.