Pas spektaklit të së martës, mes tyre ka nisur biseda për pëlqimin e mundshëm të Deas ndaj Amosit.

Amos: “Mendoj që je njeri sido që të jetë i rezervuar dhe ma ke thënë këtë nëpërmjet gjërave që i thua gocave tjera për shembull që unë pres që të vij dikush te unë”.

Dea: “Mos i analizo kaq shumë gjërat që them unë”.

Amos: Jo nuk analizoj por më është dukur se duke thënë ca gjëra ke thënë ca gjëra të tjera, o ke çuar ca mesazhe”.

Dea: Mos u merr kaq shumë me mua Amos. Mos u merr me mua më mirë

Amos: A je e sigurt?

Dea: Po më pëlqen të flas me ty…

Amos: Nuk do të merrem me ty?

Dea: Prit ta mbaroj. Të vlerësoj shumë si njeri, bisedat bashkë, janë ndër pjesët më të këndshme të të qëndruarit këtu por mos u merr me mua.

Amos: Okej. Po pse nuk mund ti thuash gjërat totalisht sinqerisht?

Dea: Po ka më sinqerisht se kaq?

Amos: Po ka, e di çfarë është? Hajde flasim bashkë por that’s it.

Dea: Në ç’kuptim? Të thashë që flasim por mos u merr me mua nga ana the këtë me gocat me këtë me atë…

Amos: Kjo është mos u merr me mua?

Dea: Po

Amos: Jo nuk është kjo? Shok do? E ke. Ke Luisin.

Dea: Ahaha

Amos: Dëgjo unë s’jam futur këtu për të gjetur nuse, fare.

Dea: Po s’po them këtë gjë.