Olta mendon se Amos dhe Dea kanë rënë “kokë e këmbë” në dashuri me njëri-tjetrin.

Përveç Kiarës dhe Luizit, edhe dy vajzat biseduan deri vonë, ku kryefjala e bisedës ishte marrëdhënia mes Deas dhe Amosit. 

Sipas Oltës, Amos ka ndjenja dashurie për Dean, ndonëse ai nuk e shfaq, thotë ajo, Amos e dashuron Dean.

Kjo e fundit, u shpreh se nuk e beson një gjë të tillë, ndonësë nuk e kundërshtoi mendimin e Oltës. Në kohën kur dy vajzat po flisnin, Amos erdhi në dhomë, ndërsa vajzat ndërprenë bisedën.