Biseda të shumta u shkëmbyen mes opinionistëve dhe banorëve gjatë mbrëmjes së djeshme. 

Ndërsa kanë qenë duke përcjellë opinionistët nga shtëpia e Big Brother, batutat nuk kanë munguar as nga banorët as nga vetë ata.

Luizi: Po bëjmë provat gjenerale se si do përcjellim të shtunën Antonetën.

Arbri: S’do qajë njeri?

Luizi: Mos u mërzitni, s’ka gja

Olta: Duket sikur u eleminuat

Arbri: O Zhak, mos qaj tashi…biltën e kthimit. Ne do dalim dhe unë pranoj të na qajë Olta.

Olta: Diat që qava Amosin, më ka mbettë shenja në mur.

Arbri: E kuptoj, e kuptoj. A e bën edhe njëherë tani që do dalim ne.

Kristi: Do fillojë teatri