Arnold Schwazenegger jo vetëm që ka aktruar me Bruce Willis në të kaluarën, por ai gjithashtu zotëron ekskluzivitetin e restorantit “Planet Hollywood” me të. Që nga fillimi i problemeve shëndetësore me yllin e “Die Hard”, ai nuk ka mundur të kalojë kohë me asnjë nga miqtë e tij aktorë. Ish-gruaja Demi Moore kishte idenë të mblidhte të gjithë aktorët e “The Expendables” për një festë të Bruce Willis. Plani është ende që të organizohet një takim familjar me miqtë më të afërt aktor të Bruce. Kjo padyshim përfshin Arnold dhe Sylvester Stallone dhe shumë të tjerë me të cilët ai ka punuar në të kaluarën. Një nga këta emra që tashmë shprehu shqetësimin e tij për Bruce, ishte Sylvester Stallone.

Në një intervistë të fundit me Fox News, Arnold Schwarzenegger u pyet drejtpërdrejt për Bruce Willis. Edhe pse nuk kaloi shumë kohë duke folur për këtë, Arnold u duk i prekur kur foli për mikun e tij. Në lidhje me mbledhjen e mundshme, një burim i cili foli për People tha:

Ishte ideja e Demit dhe e gjithë familja është shumë e emocionuar për këtë. Familja shpreson që rijetimi i përvojave të ndryshme që ka pasur me kolegët e tij do të ruajë kujtimin e Bruce sa më shumë që të jetë e mundur. Mund të jetë një pasim i Hail Mary, por në këtë fazë, ata janë të gatshëm të provojnë gjithçka për të mbajtur kujtesën e Bruce të paprekur për aq kohë sa të munden.

Të zbulosh se për Bruce Willis kujdeset shumë familja e tij nuk është diçka e re, por njerëzit nuk e kishin idenë se ai ishte plotësisht i izoluar nga bota e jashtme. Jo vetëm Arnold, por të gjithë miqtë e tij duhet të ndihen të frustruar me idenë se herën tjetër që ta shohin Bruce personalisht, ai nuk do t’i njohë ata. Schwarzenegger po flet në emër të secilit prej miqve të Bruce që duan të kalojnë pak kohë me të para se ai të mos kujtojë askënd.