I ftuar në “S’e luan topi” Arbër Hajdari u ka dhënë një përgjigje disa prej pyetjeve më pikante të bëra ndonjëherë.

I pyetur se me cilën nga opinionistet që ka patur në krahë ka shkuar më mirë përgjatë dy edicioneve të “BBV”, Balina Bodinaku apo Zhaklin Lekatari, ai shprehet se me Zhakun ka pasur raporte me të mira. Ata kanë vazhduar miqësinë e tyre edhe jashtë kamerave, ku përmes takimeve kanë folur për çështje të ndryshme që kanë të bëjnë me shoqërinë tonë.

Sa i përket raporteve me ish-banorët e “Big Brother”, Arbëri shprehet se ka marrëdhënie të mira me të gjithë dhe çdo gjë që ka ndodhur gjatë edicionit, është lënë po aty.