Emma Heming Willis, gruaja e aktorit të famshëm Bruce Willis, është përpjekur t’i lutet paparacëve që të mos e ndjekin aq shumë dhe të mos i bërtasin ndërsa ai po përpiqet të shikojë punën e tij.

Willis është një nga yjet më të famshëm të filmit të gjeneratës së tij dhe kjo është arsyeja pse shtypi ndjen nevojën ta ndjekë atë me kaq gatishmëri, duke shpresuar të marrë një pamje ose foto që mund të kthehet në një histori.

Por, Emma Heming Willis ka pasur më shumë se sa duhet, megjithatë, duke bërë një lutje në llogarinë e saj në Instagram për ata që janë përfshirë që të mos jenë aq frikësues ndërsa bëjnë punën e tyre.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Ajo u shpreh se:

Është e qartë se ka ende shumë nevojë për edukim që duhet të nxirret në pah. Pra, kjo po shkon te fotografët dhe njerëzit e videove që po përpiqen t’i nxjerrin ato pamje ekskluzive të burrit tim. Thjesht mbaj hapësirën tënde. E di që kjo është puna jote, por ndoshta thjesht mbaj hapësirën tënde. Për njerëzit e videos, ju lutemi mos i bërtisni burrit tim duke e pyetur atë se çfarë po bën apo çfarëdo tjetër … thjesht mos e bëni atë. OK? Jepini atij hapësirën e tij. Lejo që familja jonë ose kushdo që është me të atë ditë të jetë në gjendje ta çojë atë nga pika A në pikën B të sigurt.

Një vit më parë familja e Willis njoftoi se ai ishte diagnostikuar me afazi, e cila është një sëmundje neurologjike që pengon komunikimin dhe njohjen e tij. Që atëherë ajo ka përparuar në çmenduri.