Mbrëmjen e djeshme Luiz Ejlli, Efi Dhedhes dhe Kiara Tito kanë diskutuar në lidhje me mënyrën se si u soll Olta Gixhari dhe Amos Zaharia, kur Vëllai i Madh u kërkoi banorëve të hiqnin 10 mijë euro nga çmimi i madh për të nxjerrë Efin dhe Luizin nga dhoma veçmas.

Pjesë nga biseda:

Efi: E di ça i thashë Oltës, po ty sikur nuk të dhimbeshin 10 mijë euro, je tjetër nivel. Pastaj më tha ty s’të jap as 5 qind lek

Luizi: Ajo ty, po nuk i lype lekë

Efi: I thashë, ça thua je shumë e mirë. Nuk e shoh do me sy

Luizi: Bjeri, se për Zotin bëhet mirë për ty, për lojën.

Efi: Nuk e shoh do me sy

Luizi: E di

Efi: E kam vendos, me atë reagimin që bëri

Luizi: Për Zotin e ul, ti e ul, unë e di që e ul

Efi: Ja arrij, por e vetmja gjë arrin ajo është të më injorojë

Luizi: Je më e fortë se ajo