Kantautori Jake Flint ka ndërruar jetë vetëm pak orë pas martesës. Mediat e huaja shkruajnë se Flint humbi jetën papritur, duke lënë zemërthyer familjen, ndërsa ende nuk dihet shkaku.

Kantautori i Red Dirt ka lindur në vitin 1985, është rritur në Holdenville dhe ka jetuar në Mounds. Disa nga këngët e tij përfshinin “What’s Your Name?”, “Hurry Up & Wait”, “Long Road Back Home” dhe “Coëtoën”.

Flint regjistroi dhe publikoi albumin 2018 “Live and Not OK at Cain’s Ballroom”; “Jake Flint” e viteve 2020; dhe “Live and Socially Distanced at Mercury Lounge” të 2021.