Klea Huta dhe Elgit Doda kanë kurorëzuar mbrëmë dashurinë e tyre në martesë. Çifti i njohur kishte organizuar një dasmë madhështore, ku nuk munguan të ftuarit VIP.

Nusja dhe dhëndri shkëlqyen në dasmën e tyre, por edhe të ftuarit kishin zgjedhur veshjet më të bukura për këtë rast.

Më poshtë janë disa prej të ftuarve VIP dhe si ishin veshur në dasmën e Kleas dhe Elgitit: