Në ”Big Brother Albania Vip 2”, tonet mes banorëve janë rritur. Ka degraduar debati mes Oltës dhe Luizit. Teksa ndodheshin në dhomën e gjumit duke kërcyer, Olta ka akuzuar Luizin se konsumon drogë.

“E di unë ça jete ka bërë ai. Ai është vartës komplet, është i sëmurë”, tha Olta ndërsa Luizi, i cili e dëgjonte bëri një gjest të pahijshëm me gishtin e mesit.

“Bëje kështu”, ia ktheu Olta duke bërë një tjetër gjest të pahijshëm me gisht.