Aktorja Demi Moore është duke luftuar për të kontrolluar diagnozën e fundit të demencës së ish-bashkëshortit të saj Bruce Willis, por ajo ende duhet të gjejë kohë për të qenë e lumtur vetë. Ajo ka ndihmuar të gjithë familjen që të pajtohet me realitetin e tyre të ri, por ajo gjithashtu po e ‘gënjen’ veten e saj në lidhje me dashurinë, siç konfirmon një raport i ri. Sipas Radar Online, Demi Moore nuk ka ndjekur në mënyrë aktive askënd tjetër përveç Tom Cruise, i cili e njeh Demi Moore për shumë vite dhe ai ka marrë disa mesazhe nga ajo për t’u lidhur apo edhe për të punuar së bashku.

Për ata që nuk e dinë, nëna e Demi Moore ishte një scientologe e shquar (pjesë e një sekti fetar të quajtur Scientology) dhe ajo u rrit duke njohur shumë njerëz nga feja. Siç e dimë të gjithë, Tom Cruise është personazhi më i famshëm i Scientology. Fillimisht, kjo ndjekje mund të duket sikur ajo dëshiron të punojë me Tom, por burimi nga Radar Online ka ide të tjera. Kjo është ajo që tha burimi:

Ajo është duke e ndjekur Tomin, duke e ngacmuar atë për të punuar përsëri së bashku, dhe ai nuk po e dekurajon atë. Askush nuk mendon se ka të bëjë vetëm me punë. Ajo e ka dashur Tomin për vite dhe ata kanë qenë në ‘friend zone’ që nga vitet ’90 kur ata bënë ‘A few good men’. Gjithçka ka të bëjë me kohën dhe fuqia e Tom nuk ka qenë kurrë më e fortë se tani.

Megjithatë, Demi Moore nuk u lejua të bëhej pjesë e fesë, sepse Bruce Willis thuhet se e ndaloi atë të shkonte. Burimi thotë:

Demi do të merrte pjesë në takime. Bruce e ndaloi atë të shkonte. Pra, Demi dhe Tom kanë më shumë të përbashkëta nga sa e kuptojnë njerëzit. Miqtë nga të dyja palët mund t’i shihnin së bashku.