Para udhëtimit të tij në Miami për të parë djemtë e tij Sasha dhe Milan, Gerard Pique vendosi të kalonte disa ditë në Dubai me partneren e tij, Clara Chia. Dhe disa imazhe të çiftit kanë qarkulluar në rrjetet sociale dhe kanë shkaktuar bujë te përdoruesit e internetit.

Clara Chia po festonte ditëlindjen e saj të 24-të dhe në imazhe shihet e reja duke ecur përkrah ish-futbollistit, i cili është në siklet. Shtrëngimi i pantallonave të shkurtra të notit që po irritonin Piquen janë bërë burim i shumë komenteve në rrjetet sociale.

Gerard Pique është tashmë në Miami. Mediat raportuan ardhjen e ish-futbollistit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në vizitën e tij të parë për të kaluar kohë me djemtë e tij Sasha dhe Milan, të cilët prej fillimit të muajit jetojnë me nënën e tyre, Shakirën.

Pique ka hasur disa probleme në udhëtimin e tij të parë në Shtetet e Bashkuara për të kaluar kohë me fëmijët e tij. E para është kohëzgjatja e kohës që ai do të jetë atje. Ish-lojtari i Barcelonës do të duhet të zgjidhet për pesë ditë, kur marrëveshja mes avokatëve të Shakirës dhe tij ishte 10 ditë. Megjithatë, ai do t’i kishte kaluar ditët e mbetura në fillim të prillit, kështu që nuk do të jetë deri në muajin tjetër kur do të jenë në dispozicion 10 ditët për të cilat kanë rënë dakord.

Një tjetër pengesë për Pique është se në këtë vizitë të parë në Miami ai nuk ka një rezidencë ku mund të marrë fëmijët e tij, por duhet të qëndrojnë në një hotel.