Marrëdhënia mes Cristiano Ronaldos dhe Georgina Rodriguez nuk është më e mira, ndaj marrëdhënia e tyre është në një krizë të madhe dhe sipas mediave të huaja, për gjithçka fajin ka një vajzë nga Spanja, e cila e çmend portugezin e famshëm me sjelljen e saj.

Të dy janë bashkë që nga viti 2016, kanë dy fëmijë, por lidhja e tyre ka hyrë në krizë, pasi Ronaldo është inatosur për shkak të arrogancës së të zgjedhurit të saj që prej mbërritjes në Arabinë Saudite.

Gazetari Daniel Nascimento tregon se Cristiano nuk ka qenë i lumtur së fundmi, gjë që shihet edhe në fushën e futbollit.

“Ronaldo nuk është i lumtur. Georgina i kalon ditët në qendra tregtare dhe nuk është më qesharake për të kjo gjë. Ajo nuk bën asgjë tjetër – ajo thjesht shpenzon dhe shpenzon. Gjëja më e keqe është se ajo mendon se jeton sipas standardeve të tij, por ai nuk i pëlqen aspak sjellja e saj”, tha ai.