Një sherr mes dy vajzash është regjistruar së fundmi në Laprakë. Mësohet se dy të rejat janë konfliktuar për një djalë.

Ato janë zënë fillimisht me fjalë dhe më pas gjithçka ka agravuar në shkulje flokësh dhe grushta.

Nuk është hera e parë që sherre të tilla mes vajzash marrin vëmendjen e të gjithëve.