Olta dhe Luizi vazhdojnë luftën e tyre brenda shtëpisë së Big Brother Vip Albania, me dyshen që kanë degjeneruar deri në ofendime.

Në një debat e sipër ata nuk kanë filtruar as fjalorin e përdorur.

Olta: Hajde, hajde, hajde na shkly se mezi po presim

Luizi: E shklyme je prej meje moj, e shklyme

Olta: Ou? Je në vete? E the dhe këtë?

Luizi: Vazhdo me këto gjëra se s’jam Efi unë, ti e di unë ta dhj** direct, ta dhj** në surrat unë