Elon Musk ka qenë dh është një adhurues i madh i muzikës elektronike për një kohë të gjatë, teksa po merrte pjesë në festivalin e muzikës Sundream Baja të Rüfüs Du Sol, CEO i Tesla kërceu gjatë gjithë natës.  Teksa kishte veshur thjesht një bluzë tërësisht të zezë, CEO i Space X ishte i lumtur dhe solli lëvizjet e tij unike të kërcimit në festë së bashku me shumë personazhe të tjerë që morën pjesë në ngjarjen e Baja California.

Pavarësisht se ai ka blerë platformën Twitter, përdoruesit nuk e patën problem për t’i lënë pronarit dhe ish-CEO mendimet se çfarë mendonin për lëvizjet e tij të kërcimit. Menjëherë pasi fotot u bënë virale, fansat e Twitter-it e sulmuan ashpër ish-CEO-n “Çfarë? Ai po kërcen si të ketë dhimbje”, ka shkruar një përdorues.

“Mos mendoni se Dancing with the Stars do të telefonojë së shpejti,” tha një tjetër.

Ndërsa një nga gjërat më të rëndësishme gjatë pjesëmarrjes në një festival të muzikës elektronike është të jesh në gjendje të lësh të shkojë dhe të çlirosh të gjithë tensionin tënd, një pjesëmarrës tha  “Ai është gjithashtu një njeri dhe meriton argëtim”.