Luizi dhe Kiara kanë biseduar mbrëmjne e djeshme lidhur me tatuazhet që ka në trup këngëtari.

Gjatë bisedës Luizi ka treguar se në trupka emrin e një femre tatuazh që e ka mbuluar pas ndarjes me të.

Duket se reagimi i Kiarës ka qenë tepër normal teksa thjesht i tha: Ti e paske bërë rrugë me këto.

Kujtojmë se brenda shtëpisë Luizi ka bërë një tjetër tatuazh ku është syri i Vëllait të Madh dhe firma e Kiarës.

Pjesë nga biseda:

Luizi: Ky është një tribal

Kiara: Pse e ke bërë këtë

Luizi: Kam patur një emër të shkruar dhe i kam rënë përsiprër

Kiara: E paske bërë rrugë me këto emrat

Luizi: Epo kësaj nuk kam ça ti bëj unë, lazer? Kam qenë 19-20 vjeç kalama