Të ftuar në “Më lër të flas” Elgit Doda dhe Klea Huta kanë treguar disa detaje rreth dasmës së tyre. Të pyetur se çfarë nuk shkoi gjatë dasmës, çifti thanë se ndodhën disa “gabime” të vogla.

Elgit Doda: Vendosi unazën në krahun e djathtë. Unë kam vendosur që unazën time ta bëj varse.

Klea Huta: Po tregoj dhe unë diçka. I kisha lyer buzët me një buzëkuq që kishte acid hilakorik dhe ajo është pak lëndë djegëse. Dhe kur u puthëm pashë që Elgidit filluan ti skuqen buzët.