Në vitin 2017, Meghan Markle i dhuroi Princit William me rastin e Krishtlindjes një lugë, së bashku me një mesazh të gdhendur në të. Ky i fundit është zbuluar tani.

Thuhet se Dukesha e Sussex i dhuroi kunatit një lugë për të ngrënë drithërat e tij me të shkruar “Creal Killer”.

Zbulimi u bë në “Finding Freedom”, shkruar nga Omid Scobie dhe Carolyn Durand, e cila mbulonte largimin e Meghan nga Princi William dhe marrëdhënien e tyre.

Kujtojmë se në dhjetor të vitit 2017, Markle njoftoi fejesën e saj me Princin Harry dhe thuhet se ishte e prirë t’i bënte përshtypje William, duke u shqetësuar se çfarë t’i blinte atij për Krishtlindje.

“Sfida më e madhe e Meghan ishte gjetja e dhuratave perfekte të reja për të argëtuar familjen e saj të re të gjerë”, shkruan Scobie dhe Durand. Të paktën një nga dhuratat e saj ishte një sukses i madh. Një lugë për William-in e gdhendur me frazën ‘vrasës i drithërave’.

William thuhet se ishte i impresionuar nga dhurata qesharake e Meghan, me aktoren që i la përshtypje të mirë ato Krishtlindje, të cilat ishin të parat e saj me familjen mbretërore.

Megjithatë, këtë vit, Meghan Markle dhe Princi Harry munguan në festimet e The Firm në Sandringham. Marrëdhëniet mes çiftit dhe pjesës tjetër të familjes mbretërore janë intensifikuar që nga publikimi i dokumentarit ‘Harry dhe Meghan’ në Netflix. Megjithatë, Mbreti Charles do t’i ftojë ata në kurorëzimin e tij më 6 maj 2023.